Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra d'entrades
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades en línia.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.
Seleccioneu la data de la funció

Antivirus a la carta

de Manuel Vallribera

La Gleva Teatre


LA MÚSICA  és, ha estat i sempre serà, una excel·lent  vacuna contra  els virus que ens amenacen contínuament; contra la intolerància, el racisme, els prejudicis socials, l’aïllament, l’egoisme, el bel·licisme, les migracions; també contra tota classe d’epidèmies, i, contra les “pandèmies”.

LA MÚSICA  serveix per superar barreres, obstacles, fronteres, incomprensions, temors; la “musicoteràpia” millora l’estat físic i mental dels animals (“racionals” i no...) encara que sembli que no ho necessitin.

LA MÚSICA és el millor llenguatge, és la comunicació més eficient per aproximar civilitzacions, cultures, races, classes, ètnies, religions, societats, èpoques; és sostenible i renovable, tant en el temps com en l’espai... 


Tot va començar el 17-03-20, per una celebració familiar (feta a distància pel virus) dos dies després de quan es va decretar el confinament. 

Al “Covid19”, li hem d’agrair algunes coses, com per exemple el gran paper que ha tingut la música durant aquests anys, malgrat que també ha perjudicat, i molt, la música en directe, i per tant també els músics.

Des d’aleshores, vaig gravar una peça cada dia al piano, precàriament, amb el mòbil, de manera improvisada, en directe, i sense assajar !!!

Tot s’ha anat difonent per “whatsapp”, en augment a persones  (i alguns grups) estenent-se successivament a diversos països; inicialment cada dia, per després anar “desescalant”, fins ara, que ho faig encara cada dilluns; hom ho ha agraït molt amb comentaris  bonics i sincers.

S’acabarà amb “la nova normalitat”; a més, al voltant de cada peça he escrit vivències relacionades, potser ho inclogui en un o mes llibrets.

Teatre La Gleva
Carrer de La Gleva, 19, 08006 Barcelona
Telèfon: 932006543
Correu electrònic: info@festivaloffoolsbcn.com

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per